Izvor: Luftika.rs, 24.Feb.2021, 15:54

Spektakularan prizor: Zaleđeni Nijagarini vodopadi (VIDEO)

Delovi Nijagarinih vodopada, na granici Sjedinjenih Američkih Država i Kanade, zaledili su se u toku jučerašnjeg dana nakon što su se prošle nedelje temperature spustile na -18 stepeni na reci Nijagari, a hladni talas je još uvek prisutan u američkoj državi Njujork i drugim delovima Severne Amerike, piše “Indipendent”.
The beautiful side of the severe chill that’s gripped the USA and Canada
…Niagara Falls >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << looking spectaular yesterday in its part-frozen state 😍😍 pic.twitter.com/cMzxdRqMHt
— BBC Weather (@bbcweather) February 22, 2021

Britanski list navodi da su turisti, koji su se juče zatekli na Nijagarinim vodopadima, mogli da vide i fotografišu velike komade leda kako plutaju u vodi, dok su oblaci pare i duga bili prisutni tokom celog dana.
Indipendent piše da iako se na nekim fotografijama čini da su slapovi vode u potpunosti smrznuti, voda nikada ne prestaje da teče uprkos ovakvim uslovima, a prisustvo velikih površina leda na vodopadu zabeleženo je i tokom 2014. i 2015. godine kada su polarni cikloni pogodili to područje.
Njujork je, zajedno s mnogim drugim saveznim državama širom SAD, tokom poslednje dve nedelje je pogođen izuzetno hladnim talasom, a više snežnih padavina se očekuje na Nijagari i tokom sledećih nekoliko dana, navodi britanski list.
Izvor: Direktno
Holanđani nakon tri godine dočekali pravu zimu i klizanje kroz zaleđene kanale (VIDEO)

Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Bajkovit prizor – Zaleđeni Nijagarini vodopadi

Izvor: 011vodič.com, 25.Feb.2021, 14:25

Delovi Nijagarinih vodopada, na granici SAD i Kanade, zaledili su se u toku jučerašnjeg dana nakon što su se prošle nedelje temperature spustile na -18c na reci Nijagari.. Foto: Twitter. A hladni talas je još uvek prisutan u američkoj državi Njujork i drugim delovima Severne Amerike, piše Indipendent.. Britanski...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.