Bajkovit prizor – Zaleđeni Nijagarini vodopadi

Izvor: 011vodič.com, 25.Feb.2021, 14:25

Bajkovit prizor – Zaleđeni Nijagarini vodopadi

Delovi Nijagarinih vodopada, na granici SAD i Kanade, zaledili su se u toku jučerašnjeg dana nakon što su se prošle nedelje temperature spustile na -18c na reci Nijagari.
Foto: Twitter
A hladni talas je još uvek prisutan u američkoj državi Njujork i drugim delovima Severne Amerike, piše Indipendent.
Britanski list navodi da su turisti koji su se juče >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << zatekli na Nijagarinim vodopadima mogli da vide i fotografišu velike komade leda kako plutaju u vodi, dok su oblaci pare i duga bili prisutni tokom celog dana.
The beautiful side of the severe chill that’s gripped the USA and Canada
…Niagara Falls looking spectaular yesterday in its part-frozen state pic.twitter.com/cMzxdRqMHt
— BBC Weather (@bbcweather) February 22, 2021
Indipendent piše da iako se na nekim fotografijama čini da su slapovi vode u potpunosti smrznuti, voda nikada ne prestaje da teče uprkos ovakvim uslovima, a prisustvo velikih površina leda na vodopadu zabeleženo je i tokom 2014. i 2015. godine kada su polarni cikloni pogodili to područje.
Zajedno s mnogim drugim saveznim državama širom SAD tokom poslednje dve nedelje, i Njujork je pogođen jakim hladnim talasom, a više snežnih padavina se očekuje na Nijagari i tokom sledećih nekoliko dana, navodi britanski list.
Чланак Bajkovit prizor – Zaleđeni Nijagarini vodopadi се појављује прво на .

The post Bajkovit prizor – Zaleđeni Nijagarini vodopadi appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.