Snežna oluja napravila haos: Palo više od 20 centimetara snega FOTO

Izvor: B92, 18.Feb.2024, 01:06

Snežna oluja napravila haos: Palo više od 20 centimetara snega FOTO

Usled snežne oluje koja je pogodila severoistok Sjedinjenih Američkih Država u delovima Njujorka palo je i više od 20 centimetara snega, prenose lokalni mediji.

Oko 22 centimentra snega zabeležena su na Koni Ajlendu, dok je kod aerodroma La Gvardija palo nešto manje od sedam centimetara snega, prenosi Njujork post.

"To je znatno iznad onoga što je prognozirano" rekao je meteorolog Kodi Braud, dodavši da su snežne padavine "intenzivne" i da ih je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teško predvideti.U njujorškom Central parku palo je oko pet centimetara snega, dok je 15-ak centimetara snega zabeleženo u blizini aerodroma Džon F. Kenedi.

Meteorolozi su prognozirali da će pasti svega centimetar do dva snega. Više od desetak upozorenja o snežnim olujama izdato je za delove Njujorka, Pensilvanije i Masačusetsa, a sneg je pao u još najmanje 10 saveznih država - od Ohaja do Konektikata, navodi američki list.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Snežna oluja pogodila severoistok SAD: U delovima Njujorka palo i više od 20 centimetara snega (VIDEO)

Izvor: Blic, 18.Feb.2024

Usled snežne oluje koja je pogodila severoistok Sjedinjenih Američkih Država, u delovima Njujorka palo je i više od 20 centimetara snega, javljaju lokalni mediji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.