Snežana Đurišić, SVET intervju: “I među PEVAČIMA ima SIROTINJE!”

Izvor: Svet, 25.Maj.2020, 13:16

Snežana Đurišić, SVET intervju: “I među PEVAČIMA ima SIROTINJE!”

Snežana Đurišić, jedna od pevačica koja s pravom nosi epitet legende, je ovaj period korone imala dodatnu brigu. Ona se protekla dva meseca veoma brinula za ćerku koja sa mužem i decom živi u Njujorku, a ta metropola još uvek je jako pogođena virusom korona i stanje je prilično haotično.
“Žena sa decom i unucima ima neku dozu bojazni i strepnje. Strahove nemam, hvala bogu, sa tim sam se odavno posvađala, ali sam se jako brinula. Maja živi u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Njujorku, gde je najgore, ali sada se polako smiruje”, započinje Snežana Đurišić intervju za SVET.
SNEŽANA ĐURIŠIĆ: “TREBA POMOĆI SVIMA KOJI SU UGROŽENI!” Je l’ tačno da su pevači sada baš ugroženi jer nemaju posla ni para?
“Nepravedno je što se, ne mogu reći u narodu, ali u određenim krugovima, misli da svi pevači zarađuju ogroman novac i žive u svili i kadifi. I te kako postoje pevači koji se bore za egzistenciju, koji nikada nisu bili konkurentni na estradnom tržištu i nisu mogli da zarade novac koji bi sada mogli da troše. Sve što se zaradi, brzo se troši jer živeti se mora. Ne kažem da treba sada nešto da se kuka, ali u svim segmentima društva, pa i u našoj branši, postoje siroti, srednje situirani i bogati. Ne znam zašto bi se samo na estradu gledalo drugačije. Mnogi sada zaboravljaju da mi pevači prvi priskačemo u pomoć kada je zemljotres ili poplava. Držimo humanitarne koncerte i prikupljamo novac. Zato sam za to da se ljudima koji nemaju pomogne. Ne mislim samo na svoju branšu, već na sve koji su ugroženi, bili pevači, glumci ili nešto treće. A da li neko hoće ili neće pomoć, to je do nas samih.”
PROČITAJTE JOŠ:  Kija Kockar POMAŽE Slavici Ćukteraš da NAĐE DEČKA!
PROČITAJTE JOŠ: STAR saznaje: Poznata starleta hoće da uništi brak Breni i Bobi!
PROČITAJTE JOŠ: Bekuta BRANI Mrki da viđa ŽENU! Izolacija pokazala ŠTA JE LJUBAV!
Kreće snimanje Zvezda Granda?
“Direktor je rekao da bi trebalo krajem maja da se snimi još nekoliko emisija, a tek od septembra da nastavimo. Imamo mnogo kandidata iz Makedonije, Bosne i Crne Gore. Dok se ne otvore granice da sasvim bezbedno mogu putovati, ne možemo ništa, što je i logično. Tih prvih nekoliko emisija radićemo sa kandidatima iz Srbije, a u septembru nastavljamo tamo gde smo stali. Ovo što nas je snašlo je ružno i odvratno, svi smo se umorili od ove korone. Zaustaviti rad države je veliki korak, a sada je još veći pokrenuti sve.”
Kako će Đorđe David da izdrži snimanja?
“U kontaktu smo sve vreme, imamo svoju grupu na Vajberu mi iz žirija. Njega je baš krenulo, mada on je vedrog duha i jak. Pobedio je koronu, šta mu sada fali? Tu nogu će da sredi taman pre ovog snimanja krajem maja. Na stepeniku se povredio, nije ništa opasno. On se nervira što je baš sve njega snašlo, ali samo nek je živ, proći će sve.
SNEŽANA ĐURIŠIĆ: “DARKO LAZIĆ JE DOBRA DUŠA, ALI MORA DA SE UOZBILJI!” Samo Darka Lazića ne prolaze gluposti.
“Jaoj, šta da kažem. Mladi ljudi nemaju strahove, a ni odgovornost prema sebi i svojoj porodici. Darko Lazić je jedna dobra duša, nekako mu se sve otvara, ali nije trebalo da vozi, mada ga razumem, mlad je, pun adrenalina. Hvala bogu da ništa sem toga nije uradio, ali mora da se uozbilji.”
Otkud saradnja sa Acom Lukasom?
“Aca je pozitivac koji je toliko iskren da čovek ne može da ga ne voli. U svemu je iskren, u lepom, u ružnom, generalno u svom životu. Ja sam ga odavno veoma zavolela i rado sam se odazvala njegovom pozivu da napravimo koncert zajedno. Dokazalo se da nismo džabe ovde gde jesmo i da imamo posao u malom prstu.”

SNEŽANA ĐURIŠIĆ: “VANJA IMA DUŽNOST DA BUDE I ŽRTVA!” Vanja je sve vreme u bolnici, nije mu bilo lako…
“Nisam se nešto plašila za nas u smislu da sam bila u nekom velikom strahu, ali čovek mora da je oprezan i da vodi računa. U startu sam rešila da slušam struku i da se pridržavam saveta, a Vanja, kao lekar u Narodnom frontu, ima dužnost da pomaže ljudima i da bude žrtva. S ponosom mogu reći da je svoj posao radio dosledno. Naravno, pridržavao se svih propisa, pa smo, hvala bogu, živi i zdravi.”
NIKOLINA BEŠOVIĆ / SVETRAJKO RISTIĆ / SVET
The post Snežana Đurišić, SVET intervju: “I među PEVAČIMA ima SIROTINJE!” appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.