Sjajni Kecmanović u polufinalu turnira u Njujorku

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2020, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajni Kecmanović u polufinalu turnira u Njujorku

Srpski teniser izgubio prvi set, a onda je usledio uragan!

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se večeras u polufinale turnira u Njujorku, pošto je pobedio 43. igrača sveta Francuza Uga Umbera posle tri seta, 3:6, 6:2, 6:4.

Kecmanović, 54. teniser sveta, pobedio je posle skoro dva sata. Francuz je u drugom gemu drugog seta oduzeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << servis Kecmanoviću, prednost brejka je sačuvao i poveo je u meču.

Srpski teniser zaigrao je bolje u nastavku, napravio je dva brejka u drugom setu i izjednačio je na 1:1. On je u 10. gemu trećeg seta oduzeo servis Umberu i plasirao se u polufinale.

Kecmanović će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Britanca Kajla Edmunda i Sunvu Kvona iz Južne Koreje.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lajović bez polufinala u Buenos Ajresu

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2020

Norvežanin bolji od Srbina...Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u polufinale turnira u Buenos Ajresu, pošto je večeras izgubio od 45. igrača sveta Norvežanina Kaspera Ruda posle dva seta, 5:7, 1:6...Lajović, 23. igrač sveta, izgubio je posle sat i 25. minuta. Rud je dobro...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.