Sezona gotova za Entonija?

Izvor: B92, 03.Jan.2015, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sezona gotova za Entonija?

Trener Njujork Niksa Derek Fišer priznao je da postoji mogućnost da Karmelo Entoni propusti ostatak sezone zbog povrede kolena.

Entoni ima probleme sa kolenom od druge utakmice sezone u NBA ligi, a pošto su Niksi daleko od mesta u plej-ofu, sa skorom 5/30, velike su šanse da se neće vraćati na teren u narednim mesecima.

Iz razgovora čiji sam bio deo, mislim da su svi pametni da shvate da će zbog kalendara, tajminga, i svega ostalog doći trenutak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za odluku. Ali, mi shvatamo da još ne možemo da pritiskamo Karmela”, istakao je Fišer.

Entoni je presedeo poraz Niksa od Detroit Pistonsa sa 97:81 u petak uveče, a ukupno je zbog povrede propustio tri utakmice.

Fišer je posle utakmice sa Pistonsima istakao da će odluka o kraju sezone za Entonija biti doneta u dogovoru sa samim igračem, ali čelnicima Niksa.

Ne možemo jednostavno da kažemo: ‘Ne možeš da igraš do kraja sezone zbog toga, toga i toga. Mislim da naše lekarsko osoblje ima razgovore sa njim i zna kako stoje stvari. Razgovaramo sa njim o tome kako se oseća, kakve simptome ima. I kako idu dani, donose se odluke. Nismo odustali i rekli samo: ‘Karmelo, samo nas obavesti kad više ne budeš želeo da igraš’”, naglasio je Fišer.

Entoni je pre nekoliko dana rekao da planira da igra dok god mu koleno to dozvoljava, ali su mu rekli da mu neće biti bolje dok god da igra.

Teško je. Nekih dana nešto možeš da uradiš, a nekih ne. Tokom pojedinih dana je teško samo trčati okolo i skakati, a ponekad samo uđem u igru i ništa ne osećam”, rekao je Entoni u sredu i naglasio da mu je operacija poslednja opcija.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   NBA

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.