Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Feb.2024, 23:52

Šefica UNMIK-a pred SB UN: Odluka o ukidanju dinara na Kosovu ugrožava desetine hiljada pojedinaca

Šefica Misije UN na Kosovu (UNMIK) Karolin Zijade izjavila je večeras pred Savetom bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) u Njujorku da odluka prištinskih vlasti da zabrane upotrebu dinara na Kosovu ugrožava desetine hiljada pojedinaca i privredu koja zavisi od kupovne moći.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Šefica UNMIK-a na sednici SB o Kosovu: Odluka o ukidanju dinara nije valjano objašnjena

Izvor: JUGpress.com, 09.Feb.2024, 10:48

NJUJORK-PRIŠTINA-BEOGRAD..Na vanrednoj sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o situaciji na Kosovu, koja je zakazana na zahtev Beograda, šefica UNMIK-a Karolin Zijade podsetila je na sporazume koji su postignuti u Ohridu i Briselu, navodeći da je njihovo sprovođenje išlo teško, te da su...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.