Samsung Galaxy Note 10 u Srbiji, cena od 1.010€ (VIDEO)

Izvor: Mondo, 22.Avg.2019, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung Galaxy Note 10 u Srbiji, cena od 1.010€ (VIDEO)

Novi Note 10 prvi put je dostupan u dve varijante i obe su stigle u Srbiju, a MONDO je bio na “dočeku“ samo zbog vas!

 Samo dve nedelje nakon svetske premijere u Njujorku, kojoj je MobIT prisustvovao i sa koje video i foto izveštaj i dalje možete da pročitate na linku, kompanija Samsung predstavila je Galaxy Note 10 i Note 10+ uređaje domaćoj javnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Beogradu.

Pročitajte i ovo: 12 stvari koje bi trebalo da znate o Galaxy Note 10 seriji

Priču o novoj Galaxy Note 10 seriji verovatno već znate, ali ako to nije slučaj sažećemo je u jednoj rečenici i uputiti vas još jednom na gornji link s premijere: Note 10 serija dizajnirana je da zadovolji potrebe najzahtevnijih poslovnih korisnika, ali i kreativaca, omogućavajući im da tehnologiju iskoriste na dosad nemoguć način - kroz unapređenu kameru, ekran, S Pen, produženu autonomiju i najjače performanse.

Od svog nastanka, Note serija važi za simbol vrhunskih performansi, sa uređajima, koji su oduvek korisnicima nudili sve što im je potrebno da postignu svoje ciljeve i što je još bitnije, odu korak dalje i postanu najbolja moguća verzija sebe. Galaxy Note 10 i Note 10+ nastavljaju ovu tradiciju predvođenja inovacija na polju pametnih telefona, pružajući korisnicima nikad ranije viđene mogućnosti, uz nove funkcije, koje je Samsung implementirao u S Pen olovku, kameru profesionalnog ranga i sjajne mogućnosti povezivanja sa drugim uređajima, za potpuni doživljaj i autentično Galaxy iskustvo“, izjavio je Milan Vujović, direktor odeljenja za marketing i korporativnu komunikaciju, kompanije Samsung.

Pogledajte kako je bilo na premijeri u Beogradu:

Galaxy Note 10 biće dostupan u aura sjajnoj, aura pink i aura crnoj boji dok će Galaxy Note 10+ biti dostupan u aura sjajnoj, aura beloj i aura crnoj boji od 23. avgusta, u slobodnoj prodaji i u ponudi domaćih operatora.

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ preporučene cene:

- Galaxy Note10: 118.990,00 RSD (oko 1.010 evra)

- Galaxy Note10+ (256 GB): 136.990,00 RSD (oko 1.165 evra) i

- Galaxy Note 10+ (512 GB): 149.999,00 RSD (oko 1.275 evra).

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Izvor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Galaxy Note10 stigao i u Srbiju, evo koliko će koštati

Izvor: Blic, 22.Avg.2019

Samo dve nedelje nakon svetske premijere u Njujorku, kompanija Samsung predstavila je Galaxy Note10 i Note10+ seriju pametnih telefona domaćoj javnosti u Beogradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.