Blog: Eniac, 07.Sep.2012, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada, kada je dosta toga prošlo

U Amsterdamu sam trenutno gde čekam let za Njujork, odakle će i početi moja avantura. Raspao sam se jutros, i jedno osamsto puta pitao sebe da li mi je to zaista potrebno. Svi znamo da je to dobra odluka, ali kada vidite ljude koji vas vole, i kojima je na neki način žao što odlazite, ni knedle vas ne poštede. Ipak, na sve sam se to pripremio, i želeo bih samo, pre nego što krenem dalje da podelim sa vama misao koja me je gonila ovih par meseci.
Nemojte nikada, nikome, dozvoliti da stane na put vašoj želji da postanete bolji čovek Od kad sam jednom prilikom kod Ferisa pročitao definiciju uspeha kao kumulativ svih neprijatnih razgovora i situacija koje imate u životu, nekako mi je lakše da stremim ka ovom cilju. Mislim da je postati bolji pojedinac, na kraju krajeva, zadatak svakog od nas dok smo ovde gde jesmo. Put ka tome će često biti nerealan i pretežak ali iz ove pozicije tvrdim da vredi. Ljudi oko su zadovoljnijii kada smo i sami zadovoljni, i oni će ići ka istom cilju. Neće uvek razumeti, nekada će delovati i previše sebično, ali ovo ne proizilazi iz zavisti, već iz proste ljubavi i želje da malo više vremena provodite sa njima. Ovo važi i za roditelje, i za prijatelje, i za sve one kojima je zaista stalo do vas.
Čuvajte ljude oko vas, dajte im i malo fore, i radite na tome da svi zajedno postanemo puno bolji. Setite se, samo tako svi zajedno idemo napred. Volim vas, i čitamo se intezivnije uskoro nadam se.

Nastavak na Eniac...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Eniac. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Eniac. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.