SAD start-apu sa razvojnim timom u BG investicija od 5.5 mil.$

Izvor: B92, 19.Nov.2018, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD start-apu sa razvojnim timom u BG investicija od 5.5 mil.$

IT kompanija ConveyIQ, sa kancelarijama u Beogradu i Njujorku, objavila je zatvaranje investicije u iznosu od 5,5 miliona dolara.

ConveyIQ stoji iza softvera za komunikaciju s potencijalnim zaposlenima i automatizaciju procesa zapošljavanja za velike kompanije, a investiciju je predvodio lokalni investicioni fond SC Ventures, uz učešće 3TS Capital Partners i StarVest Partners.

Convey IQ se trudi da ponudi jedinstvenu i integrisanu digitalnu platformu za komunikaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa kandidatima, zakazivanje i održavanje razgovora za posao, čime se čitav proces automatizuje, navodi Startit.

Aplikacija Applicant Communication Studio nudi integrisano rešenje za komunikaciju s kandidatima, automatizovano zakazivanje i digitalno vođenje razgovora za posao, čime pomaže klijentima da povećaju brzinu zapošljavanja i kvaliteta kandidata koje pronalaze.

ConveyIQ trenutno broji više od 140 klijenata među kojima su: Kaplan, Lush, Proscribe, Dentsu Aegis, Warby Parker i HubSpot.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.