Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2017, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Zabranjen pristup ruskim diplomatskim predstavništvima

NJUJORK - Američke vlasti zabranile su svim pojedincima ulazak u krug ruskih diplomatskih predstavništava u državama Merilend i Njujork koji nisu pribavili specijalnu pisanu dozvolu, saopštio je Stejt department.

Obavještenja u vezi sa dva predstavništva objavljena su u američkom Saveznom registru.

"Ulaz ili pristup strogo je zabranjen svim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << pojedinicma, uključujući i predstavnike ili zaposlenike ruske Vlade, ukoliko ne postoji prethodno pribavljena dozvola od Kancelarije za strane misije Stejt departmenta", navodi se u saopštenju, prenio je "Sputnjik".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

SAD: Zabranjen pristup ruskim diplomatskim predstavništvima

Izvor: Blic, 18.Jan.2017

Američke vlasti zabranile su svim pojedincima ulazak u krug ruskih diplomatskih predstavništava u državama Merilend i Njujork koji nisu pribavili specijalnu pisanu dozvolu, saopštio je danas Stejt department...Obaveštenja u vezi sa dva predstavništva objavljena su danas u američkom Saveznom registru...-...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.