Izvor: Blic, 05.Avg.2016, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Alkoholisana žena udarila kolima u zgradu aerodroma

Njujorška policija uhapsila je ženu koja je automobilom udarila u zgradu njujorškog aerodroma "Džon Ficdžerald Kenedi" i pritom povredila pripadnika američke Nacionalne garde, javili su lokalni mediji.

Woman busted for JFK Airport building crash, admits to drinking https://t.co/zdcyzL4T2d #News NYC New York pic.twitter.com/J77j3ia75c

Portparol policije Džo Pentejndželo je izjavio da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Tanja Hernandez (30) uhapšena pod optužbama za vožnju pod uticajem alkohola i droge, prenela je agencija AP.

Incident se dogodio u sredu ujutru po lokalnom vremenu, kada je Hernandezova automobilom prešla na trotoar i udarila u staklena vrata aerodroma, ali portparol navodi da zgrada nije pretrpela strukturna oštećenja.

On je dodao da je pripadnik Nacionalne garde danas pušten iz bolnice, kao i da je pretrpeo povrede ručnog zgloba i kolena.

Hernandezovoj je prethodno u već dva navrata oduzeta vozačka dozvola, rekao je Pentejndželo.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Incident

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OKONČANA DRAMA U NJUJORKU: Uhapšen naoružani beskućnik koji je držao taoce (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Avg.2016

Policija je spasila dve osobe koje su bile zatočene u Nju Džerziju u blizini aerodroma Njuark, a reč je o vlasnicima zgrade koje je prethodno zatočio beskućnik kome je taj objekat bio privremeno sklonište. On je uhapšen pošto je policija upela da ih evakuiše sa krova lokalnog stovarišta, prenose...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.