Izvor: Blic, 31.Maj.2020, 09:13

RASNI NEMIRI, GORI AMERIKA! Sukob demonstranata i TRAMPOVE TAJNE SLUŽBE, policija gazi ljude, policijski čas u 14 gradova, IMA I MRTVIH!

Protesti i nemiri zbog smrti Afroamerikanca Džordža Flojda tokom policijskog privođenja u Mineapolisu nastavljeni su u subotu od Njujorka preko Čikaga do Los Anđelesa, uz sukobe policije i demonstranata, paljenje policijskih automobila i povrede na obe strane. U Indijanapolisu je jedna osoba izgubila život.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RAT NA ULICAMA AMERIKE: U 25 gradova policijski čas, građani pale, pljačkaju, iskaljuju bes na policiji (FOTO, VIDEO)

Izvor: Kurir, 31.Maj.2020

Protesti i nemiri zbog smrti Afroamerikanca Džordža Flojda tokom policijskog privođenja u Mineapolisu nastavljeni su u subotu od Njujorka preko Čikaga do Los Anđelesa, uz sukobe policije i demonstranata, paljenje policijskih automobila i povrede na obe strane.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.