Prodati Bruklin Netsi! – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 15.Avg.2019, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodati Bruklin Netsi! – MaxBet Sport

Njujorška NBA franšiza Bruklin Nets prodati su tajvanskom biznismenu Džozefu Tsaju koji je već imao 49% vlasništva franšize.
Ruski milijarder Mihail Prohorov prodao je 51% Bruklin Netsa manjinskom vlasniku Džozefu Tsaju za 2,35 milijardi dolara i ovo je najvredniji posao ikada.
Prethodni rekord držali su Dejvid Teper i njegova NFL franšiza Karolina Panters >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << za 2,2 milijarde i za isti iznos je Tilman Fertita 2017. godine kupio NBA tim Hjuston Roketsa.
Džozef Tsaj je, kako je već navedeno, imao u posedu 49% Bruklin Netsa do čega je došao prošle godine za milijardu dolara, a kako se navodi Mihailu Prohorovu ostaje 45% vlasništva Barklejz Arene u kojoj Bruklin Netsi igraju.
Podsećamo, Bruklin Netsi su se ovog leta pojačali Kajrijem Irvingom i Kevinom Durentom i videćemo da li će novi tim “procvetati” pod novim vlasništvom.

The post Prodati Bruklin Netsi! – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.