Probudila se naga i sa bolovima u intimnoj regiji: Bila Kozbija još jedna žena optužila za silovanje

Izvor: B92, 07.Avg.2023, 21:24

Probudila se naga i sa bolovima u intimnoj regiji: Bila Kozbija još jedna žena optužila za silovanje

Pevačica Morgan Pikard optužila je Bila Kozbija za seksualno zlostavljanje. 

Ona je u Njujorku podnela novu tužbu u kojoj tvrdi da ju je 86-godišnji glumac drogirao i silovao nakon što su se upoznali 1987. godine. Ona tvrdi da ju je Kozbi pozvao na set "The Cosby Show" uz obrazloženje da želi da joj pomogne u karijeri.

Ona je dodala da joj je glumac stalno donosio piće i insistirao da pije. Pikard veruje da je u tom piću bilo droge jer se, tvrdi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << onesvestila ubrzo nakon što ih je popila. U sudskim dokumentima je navela da se u jednoj takvoj situaciji "probudila gola u hotelskoj sobi sa bolovima u vagini“. To ju je, kaže, navelo da veruje da je silovana.

Optužilo ga je više od 60 žena

Podsećanja radi, sredinom juna još devet žena optužilo je Bila Kozbija za seksualni napad u tužbi navodeći da je iskoristio svoju ogromnu moć, slavu i prestiž da ih viktimizira. Ukupno više od 60 žena optužilo je Kozbija za silovanje, seksualni napad i seksualno uznemiravanje. On je negirao sve optužbe vezane za seksualne zločine.

Bio je prva poznata ličnost koja je osuđena u #MeToo eri i proveo je skoro tri godine u zatvoru u blizini Filadelfije pre nego što je visoki sud poništio njegovu osudu i pustio ga na slobodu 2021.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.