Policija ubila muškarca na ulici usred dana

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2012, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija ubila muškarca na ulici usred dana

Policija je u centru Njujorka usred dana ubila Dariusa Kenedija (51), koji je mahao mesarskim nožem. Policajci su pucali na njega, jer je bežao od njih i uporno odbijao da spusti nož. A sve je počelo zbog džointa....

Jurnjava s tragičnim krajem počela je kad su Dariusa Kenedija (51) zaustavila dva policajca u blizini Tajms Skvera, jer je pušio nešto što im je ličilo na džoint  

Njujorški policajci su prvo upotrebili sprej, ali su na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kraju upotrebili pištolje i Kenedi je ostao da leži na pločniku Sedme avenije. Umro je u bolnici 40 minuta nakon ranjavanja.

 

 

Očevici svedoče da je ubijeni Kenedi delovao kao da je poremećen. Policija se žalila da nisu uspeli da ga zaustave ni kad su šesti put upotrebili sprej.

 

Jurnjava s tragičnim krajem počela je kad su Kenedija zaustavila dva policajca u blizini Tajms Skvera, jer je ovaj Crnac s dredovima pušio nešto što im je ličilo na džoint. Predrasude ili...?


Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.