Pogledajte: Snimak bezbednosne kamere iz Njujorka u trenutku eksplozije na Menhetnu

Izvor: Blic, 16.Mar.2014, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Snimak bezbednosne kamere iz Njujorka u trenutku eksplozije na Menhetnu

Američki mediji objavili su šokantni snimak bezebdnosne kamere koja je zabeležila trenutak kada eksplozija ruši dve zgrade na njujorškom Menhetnu. Na snimku se vidi kako je eksplozija razbila prozore, izbacila gomilu šuta na ulicu, za malo teško povredivši slučajnog prolaznika. U nesreći, koja je u sredu šokirala stanovnike Menhetna, stradalo je osam ljudi, a više od 60 je povređeno.

Televizijska stanica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << WCBS prva je objavila snimak koji je dobila od njujorških vatrogasaca na kojem se vidi kako se dim spušta na Park aveniju, a bespomoćni pešak pokuašava da pronađ zaklon i pada na pločnik.

Kao uzrok nesreće navedeno je curenje gasa, pošto su stanovnici zgrada tvrdili da su ga osećali dugo vremena. Video snimak sa bezbednosne kamere postavljene u blizini zgrada pokazuje kako je eksplozija odjednom izazvala potpuni haos.

- Mislio sam da je zemljotres. Bila je to ekspozija, znači vezana za tvoju zgradu, potpuno ludilo - izjavio je lokalni stanovnik koji se predstavio kao Ibrahim Okejžn.

Ljudi su čak do Kvinsa, sa druge strane reke Harlem, čuli snažnu detonaciju, preneli su lokalni mediji. Istražitelji se nadaju da će im ovaj snimak pomoći da utvrde šta je tačno izazvalo eksploziju.

VIDEO> Eksplozija u Harlemu srušila dve zgrade:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) Pogledajte: Snimak bezbednosne kamere iz Njujorka u trenutku eksplozije na Menhetnu

Izvor: Press, 16.Mar.2014

Na snimku se vidi kako je eksplozija razbila prozore, izbacila gomilu šuta na ulicu, za malo teško povredivši slučajnog prolaznika.. U nesreći, koja je u sredu šokirala stanovnike Menhetna, stradalo je osam ljudi, a više od 60 je povređeno.. Televizijska stanica WCBS prva je objavila snimak...

Nastavak na Press...

Pogledajte trenutak eksplozije u Njujorku koja je srušila dve zgrade (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Mar.2014

Televizijska stanica WCBS prva je objavila snimak do kojeg je došla preko njujorških vatrogasaca, a na kojem se vidi strahovita eksplozija kada su srušene dve zgrade, a poginulo osam ljudi

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.