Pijan pretio bombom u avionu

Izvor: B92, 15.Maj.2015, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijan pretio bombom u avionu

Jedan pijani američki putnik primorao je pilota aviona na relaciji Santo Domingo-Njujork da se vrati na aerodom preteći da će "aktivirati terorističku bombu".

Predstavnici aerodroma saopštili su da se incident dogodio u četvrtak i da je terminal posle ponovnog dolaska aviona bio zatvoren nekoliko sati zbog čega je došlo do kašnjenja drugih letova.

Vlasti Dominikanske Republike navele su da je u pitanju 27-godišnji Frenk Bruno Diaz, koji je predat sudiji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za prekršaje. Za sada se ne zna da li je Diaz putovao sam ili sa nekim.

Tužiteljka Olga Ljaverias izjavila je da će protiv njega biti podignuta optužnica za terorizam jer je pretio šestočlanoj posadi i rizikovao živote svih putnika, kojih je bilo 144.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.