Avion vraćen zbog pretnji pijanog putnika

Izvor: Radio 021, 15.Maj.2015, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion vraćen zbog pretnji pijanog putnika

Vlasti Dominikanske Republike privele su jednog američkog državljanina, koji je prisilio posadu aviona kompanije "Džet blu", na letu za Njujork, da se vrate na aerodrom u gradu Santo Domingo.

Zvaničnici bezbednosti aerodroma u Santo Domingu rekli su da je muškarac bio pijan i da je pretio da će da aktivira bombu. Isti izvori navode da je zbog ovog incidenta posada odlučila da vrati avion u Santo Domingo.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />Terminal je bio zatvoren na nekoliko sati, a zbog ovog incidenta kasnilo je najmanje sedam drugih letova.

Privedeni Amerikanac uskoro će izaći pred sud. Tužilaštvo je najavilo pokretanje tužbe zbog kršenja propisa bezbednosti civilnog avio-saobraćaja. Predviđena kazna zatvora je između tri i 10 godina.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.