Pevačicu albanskog porekla na nastupu pogodili telefonom u glavu: Završila na ušivanju VIDEO

Izvor: B92, 19.Jun.2023, 11:19

Pevačicu albanskog porekla na nastupu pogodili telefonom u glavu: Završila na ušivanju VIDEO

Poznata pevačica albanskog porekla Bleta Redža održala je nastup u Njujorku u subotu, 17. juna, koji se, međutim, završio incidentom.

Naime, pevačicu poznatiju pod pseudonimom Bebe Reksa, neko iz publike gađao je telefonom i pogodio je pravo u glavu. Iako se u prvi mah činilo da je bezazleno, Bebe se od siline udarca zateturala, pa pala na kolena. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Par sekundi se držala za glavu, tačnije dok joj nisu prišli saradnici i odveli je sa bine.

Kako su preneli tamošnji mediji, Bebe je završila na klinici gde su morali da joj zašivaju ranu, a njena majka nešto kasnije je otkrila i da na glavi ima tri kopče.

Na društvenim mrežama je osvanuo snimak ovog incidenta, a pevačicini fanovi su zbog istog besni i razočarani i komentarišu da je „nečiji nesmotreni potez mogao da izazove daleko veće posledice“.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu koji sledi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Albansku zvezdu izvode sa scene, ona se drži za otvorenu ranu na glavi: Isplivao jeziv snimak VIDEO

Izvor: B92, 19.Jun.2023

Pevačica albanskog porekla Bleta Redža, poznatija široj publici kao Bibi Redža, napadnuta je na jednom nastupu kada ju je neko iz publike pogodio telefonom u glavu...Nastup je potom prekinut...U trenutku odigravanja incidenta Bibi se kretala ka publici simulirajući rukama dvoglavog orla, inače...

Nastavak na B92...

Albanska pevačica pokazivala dvoglavog orla na koncertu, iz publike je pogodili telefonom u glavu (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 20.Jun.2023, 08:50

Američka pevačica albanskog porekla Bibi Reksa zadobila je tri šava na licu nakon što ju je na koncertu u Njujorku jedan momak iz publike gađao telefonom i pogodio u glavu.. U trenutku odigravanja incidenta pevačica, koja je trenutno na turneji pod nazivom „Najbolja je**na noć u mom životu“,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.