Albanska pevačica pokazivala dvoglavog orla na koncertu, iz publike je pogodili telefonom u glavu (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 20.Jun.2023, 08:50

Albanska pevačica pokazivala dvoglavog orla na koncertu, iz publike je pogodili telefonom u glavu (VIDEO)

Američka pevačica albanskog porekla Bibi Reksa zadobila je tri šava na licu nakon što ju je na koncertu u Njujorku jedan momak iz publike gađao telefonom i pogodio u glavu.
U trenutku odigravanja incidenta pevačica, koja je trenutno na turneji pod nazivom „Najbolja je**na noć u mom životu“, kretala se ka prednjem delu bine simulirajući rukama dvoglavog orla, simbol Velike Albanije, kada ju je pogodio telefon i oborio na pod, prenosi Žena.
Bebe Rexha gets injured >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << on stage after someone threw their phone at her while she was doing the Albanian hand symbol during her concert in NYC. pic.twitter.com/g0pydZQi6T
— kos_data (@kos_data) June 19, 2023

Albanska pevačica pokazivala dvoglavog orla na nastupu, iz publike je pogodili telefonom u glavu Foto: Profimedia
Njujorške vlasti su potvrdile za „Daily Mail“ da je Nikolas Malvanja (27) iz Nju Džersija uhapšen i optužen za napad na pevačicu Bibi Reksu 18. juna na koncertnom prostoru Pier 17 na Menhetnu u Njujorku.
Portparol policije izjavio je da je preliminarnim uviđajem na licu mesta utvrđeno je da je 27-godišnji muškarac namerno bacio mobilni telefon na 33-godišnju pevačicu na sceni pogodivši je pravo u lice.
Sorry for the delay. Here is the full quality video of the guy that threw the phone at Bebe Rexha being removed. pic.twitter.com/7bkF1sFBYY
— BOSCH aka Big Purps (@IAmTheB0SCHMAN) June 19, 2023

„Muškarac je priveden na licu mesta i prebačena u stanicu. Ženu je Hitna pomoć prebacila u lokalnu bolnicu, pružena joj je pomoć i sada je u stabilnom stanju“, saopštenje je policije.
Zvezda se oglasila putem svog Instagram profila, gde je objavila fotografije povrede i kratko poručila:
– Dobro sam – napisala je Bebe Rexha, a na slici je držala palac na gore i imala blagi osmeh.
Foto: Instagram/beberexha Predstavnica Albanije na Evroviziji: „Kosovo i Albanija su kao brat i sestra, imamo majku Veliku Albaniju“

Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.