Patrijarh danas, na Savindan, služi liturgiju u Srpskom klubu u Njujorku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2023, 08:44

Patrijarh danas, na Savindan, služi liturgiju u Srpskom klubu u Njujorku

Patrijarh srpski Porfirije služiće danas, na Savindan, svetu Liturgiju u Srpskom klubu u Njujorku, saopštila je Srpska pravoslavna crkva.

Kako se navodi u saopštenju, liturgija će početi u 10 časova po lokalnom vremenu.

Patrijarh srpski će sutra, takođe u Srpskom klubu u Njujorku, služiti svetu liturgiju sa početkom u devet časova po lokalnom vremenu.

Posle bogosluženja, uslediće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Svetosavska akademija sa početkom u 11.30 časova, na kojoj će Patrijarh podeliti savindanske paketiće srpskim mališanima.

Patrijarh srpski Porfirije otputovao je 24. januara u SAD gde će, kako je predviđeno programom posete, boraviti do 5. februara, saopštila je ranije SPC.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVETOSAVSKA LITURGIJA U NJUJORKU: Posle bogosluženja patrijarh Porfirije će podeliti paketiće mališanima

Izvor: Pančevac-online.com, 27.Jan.2023

Patrijarh srpski Porfirije služiće danas, na Savindan, svetu Liturgiju u Srpskom klubu u Njujorku, saopštila je Srpska pravoslavna crkva. Posle bogosluženja, uslediće Svetosavska akademija sa početkom u 11.30 časova, na kojoj će patrijarh podeliti savindanske paketiće srpskim mališanima. Patrijarh...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.