PONOSAN NA SVOJU ZEMLJU! Vučić: Srbija sme da čuva svoj slobodarski duh (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 17:05

PONOSAN NA SVOJU ZEMLJU! Vučić: Srbija sme da čuva svoj slobodarski duh (VIDEO)

Predsednik Srbije poslao važnu poruku srpskom narodu.

Vanredna sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o situaciji na Kosovu i Metohiji održana je juče u Njujorku, a našu zemlju predstavljao je predsednik Aleksandar Vučić, koji je danas na svom Instagram nalogu uputio važnu poruku srpskom narodu, podelivši deo svog sinoćnog obraćanja.

A post shared by Александар Вучић (@avucic)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ponosan sam na Srbiju, koja sme da se ponaša odgovorno, ozbiljno, koja sme da čuva svoj slobodarski duh, da u lice kaže popu pop, bobu bob, da čuva svoju zemlju i da štiti svoju budućnost - poručio je predsednik Srbije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić se u Njujorku sastao sa Guterešom: Srdačan susret i sumiranje glavnih poruka jučerašnje sednice

Izvor: B92, 09.Feb.2024

Aleksandar Vučić sastao se danas u Njujorku s generalnim sekretarom Ujedinjenih nacija Antoniom Guterešom, objavljeno je na njegovoj Instagram stranici..."Srdačan susret sa Antoniom Guterešom i sumiranje glavnih poruka jučerašnje sednice, kao i značaja otvorene debate o gorućim pitanjima bezbednosti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.