POLICAJAC KROZ PUKOTINU U STEPENICAMA UGLEDAO NEŠTO ČUDNO! Kada je pomerio daske, ZALEDIO SE od prizora

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2022, 21:54

POLICAJAC KROZ PUKOTINU U STEPENICAMA UGLEDAO NEŠTO ČUDNO! Kada je pomerio daske, ZALEDIO SE od prizora

Spasio je jedan život

Pejsli Šaltis (6), koja je nestala pre dve godine, pronađena je u tajnoj sobi ispod stepeništa u američkoj saveznoj državi Njujork.

Kako piše "Skaj njuz", detektiv njujorške policije uočio je njena mala stopala u hladnom i mokrom skrivenom prostoru.

Devojčicu su navodno oteli njeni biološki roditelji nakon što su 2019. izgubili starateljstvo nad njom. Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veruje kako su je skrivali u kući u kojoj živi njen deda sa očeve strane.

Detektivi su po dojavi stigli na adresu u Sogertisu. Tad je policajac, koristeći baklju, kroz pukotinu na stepeništu uočio mali komad ćebeta.

Kolege i on morali su da upotrebe alat kako bi uklonili nekoliko drvenih stepenica i tad su ugledali par sićušnih stopala.

- Nakon što je uklonjeno još nekoliko stepenica, otkrili su dete i njenu otmičarku. Pejslie i 33-godišnja žena skrivale su se u maloj, hladnoj i mokroj sobi ispod stepenica. Srećom, devojčica je izgledala kao da je dobrog zdravlja - saopštila je policija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.