Occupy pokret možda stigne do Batman: Dark Knight Rises

Izvor: GameInfusion.net, 19.Okt.2011, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Occupy pokret možda stigne do Batman: Dark Knight Rises

 

 
Proslavljeni režiser Kristofer Nolan dolazi sa svojom filmskom mašinerijom u Nju Jork, da bi nastavio snimanje poslednjeg dela trilogije o Betmenu, The Dark Knight Rises, 29. oktobra. Kao najveći problem za snimanje navode se demonstranti u centru grada, koji su deo sada već globalnog Occupy pokreta.

Nolanu predstoje dve nedelje snimanja, a ideja režisera je da uključi "okupatore" u sam film. >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << Oni će, možda, poslužiti kao statisti, što će zahtevati male promene u scenariju. Izgleda da gužva u Nju Jorku ide u prilog Nolanu, jer ionako nema Betmena bez haosa u gradu.
 

 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.