OPTUŽENA ZA PRONEVERU 22,5 MILIONA: Katarina Rebrača na suđenju  - niko ne može da je prepozna

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 13:15

OPTUŽENA ZA PRONEVERU 22,5 MILIONA: Katarina Rebrača na suđenju - niko ne može da je prepozna

Šta joj se desilo?

Katarina Rebrača pojavila se danas u Palati pravde na ponovljenom suđenju povodom optužbi za zloupotrebu svedstava iz Fonda za prevenciju raka dojke.

Posle skoro deceniju koliko se ne pojavljuje u javnosti prilično se promenila.

Rebrača se sumnjiči da je preko svoje fondacije proneverila 22,5 miliona dinara, namenjenih za humanitarnu pomoć.

Rebrača (48) je karijeru počela kao manekenka, a pored humanitarne fondacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imala je i modnu agenciju. Bila je i voditeljka i glumica. Njen otac je hokejaš Nikola Rebrača.

U Njujorku je živela do pete godine, a potom se preselila u Beograd. Šest godina kasnije sa majkom Sandrinom čije je pravo ime Spomenka Bogunović, prešla je u Los Anđeles, a potom i u Njujork, gde je započela manekensku karijeru. U Beograd se vratila 2000. godine.

Nije teško uočiti da se Rebrača promenila u odnosu na vreme u kojem se bavila modelingom, bar kad je reč o liniji koja je nekada bila savršena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.