Njujork uživo: Kiša ponovo pada, prekid mečeva

Izvor: RTS, 05.Sep.2012, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njujork uživo: Kiša ponovo pada, prekid mečeva

Novak Đoković i Janko Tipsarević igraju svoje mečeve osmine finala Ju-Es Opena. Oba meča na programu su oko ponoći. Azarenka u polufinalu čeka pobednicu meča Marije Šarapove i Marion Bartoli.

23.03 - Ponovo kiša, mečevi prekinuti. 

22.38 - Nastavljeni su mečevi na turniru. Gaske protiv Ferea, Šarapova protiv Bartoli.

22.36 - Prema najavama meteorologa moguće je da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bude još kiše u Njujorku.    

22.30 - Organizatori su promenili raspored mečeva po terenima. Novak Đoković i Stanislas Varvinka se sele sa Artur Eš na Luj Amstrong i igraće po završetku meča Ferer - Gaske. Janko Tipsarević i Filip Kolšrajber su prebačeni na Grend Stend, a njihov duel počinje po završetku dubla u kome igraju Kureši i Rožer protiv braće Harison.   

22.25 - Kiša stala, tereni se pripremaju. 

21.11 - Jača kiša opet je prekinula mečeve u Njujorku. Odložen je početak duela Šarapove i Bartoli. Ferer vodi protiv Gaskea 7:5, 7:6, 2:2.

20.53 - Beloruskinja Viktorija Azarenka prva je polufinalistkinja Ju-Es Opena. Azarenka je savladala Samantu Stosur sa 6:1, 4:6, 7:6 (7:5).

18.35 - Stala kiša, nastavljen duel Azarenke i Stosur. 

18.00 - Kiša u Njujorku. Meč između Viktorije Azarenko i Samante Strosur prekinut posle tri gema. Azarenka vodi 3:0. 

15.13 - Turnir u Njujorku doneo je pregršt lepih poteza i poena. Jedan od najlepših osvojio je Bob Brajan, u dublu sa bratom blizancem Majkom.

15.02 - Eva Longorija uživala na terenima "Bili Džin King Nacionalnog Tenis Centra".

Srpski teniseri Novak Đoković i Janko Tipsarević oko 21 sat po srednjoevropskom vremenu odigraće mečeve osmine finala na Ju-Es Openu.

Duel izumeđu Đokovića i Švajcarca Stanislasa Vavrinke postavljen je kao treći na centralnom terenu "Artur Eš" nakon dva ženska singla u kojima se sastaju Beloruskinja Viktorija Azarenka i Australijanka Samanta Stosur, odnosno Ruskinja Marija Šarapova i Francuskinja Marion Bartoli. Program na centralnom terenu počinje od 17 sati.

Janko Tipsarević i Nemac Filip Kolšrajber svoj meč osmine finale igraće na terenu "Luis Armstrong" nakon duela između Rišara Gaskea i Davida Ferera. Meč Francuza i Španca počinje od 18 sati po srednjoevropskom vremenu.

Plasman u četvrtfinale već su izborili Britanac Endi Marej i Švajcarac Rodžer Federer. Protivnik Mareju u meču za ulazak u polufinale biće Hrvat Marin Čilić koji je pobedio Martina Klizana iz Slovačke sa 7-5, 6-4, 6-0. U drugom četvrtfinalu sastaće se Švajcarac Rodžer Federer i Tomaš Berdić iz Češke.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.