Njujork pokvario povratak Džejmsa u Klivlend

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2014, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njujork pokvario povratak Džejmsa u Klivlend

Košarkaši Njujorka pobedili su u noći između četvrtka i petka kao gosti ekipu Klivlenda sa 95:90, u svojoj prvoj ovosezonskoj utakmici NBA lige.

Njujork je tako naneo prvi poraz Klivlendu, ekipu koju ove sezone mnogi smatraju prvim favoritom za osvajanje NBA lige.

Lebron Džejms, koji se posle četiri sezone vratio u svoj matični klub, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << loše je šutirao iz igre (6/20) i postigao je 17 poena. Efikasniji od njega u Klivlendu bili su Kajri Irving sa 22 i Kevin Lav sa 19 poena.

Njujork je sa 25 poena predvodio Karmelo Entoni, koji je 2003. godine bio treći pik na draftu, iza prvoplasiranog Džejmsa i srpskog košarkaša Darka Miličića, koji je bio drugi.

Iznenađenje su napravili i Los Anđeles Klipersi koji su na svom terenu sa 93:90 pobedili Oklahomu, predvođeni Blejkom Grifinom sa 23 i Krisom Polom sa 22 poena.

Oklahomu je u odsustvu najboljeg igrača Kevina Durenta predvodio Peri Džons sa 32 poena, dok je Rasel Vestbruk igrao samo osam minuta i postigao dva poena.

Minesota je kod kuće pobedila Detroit sa 97:91 uz odličnu timsku igru, s obzirom na to da nijedan igrač nije imao više od 20 poena, uključujući prvog pika sa ovogodišnjeg drafta Endrjua Viginsa koji je imao osam.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Tadeus Jang sa 19 poena, dok je dva manje imao Nikola Peković, uz 10 skokova. Detroit je predvodio Keron Batler sa 24 poena.

Vašington je u gostima bio bolji od Orlanda sa 105:98, dok je Dalas kao domaćin savladao Jutu sa 120:102.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niksi pokvarili "kraljev" povratak

Izvor: RTS, 31.Okt.2014

Posle četiri godine, Lebron Džejms je ponovo zaigrao u dresu Klivlenda pred domaćom publikom. "Kraljevih" 17 poena nedovoljno za pobedu protiv Njujorka. Klipersi bolji od Oklahome, Peković odličan u pobedi Minesote nad Detroitom...Košarkaši Njujorka pobedili su u noći između četvrtka i petka...

Nastavak na RTS...

Njujork pokvario povratak Džejmsa u Klivlend

Izvor: Beta, 31.Okt.2014

BEOGRAD, 31. oktobra 2014. (Beta) - Košarkaši Njujorka pobedili su u noći izmedju četvrtka i petka kao gosti ekipu Klivlenda sa 95:90, u svojoj prvoj ovosezonskoj utakmici NBA lige...Njujork je tako naneo prvi poraz Klivlendu, ekipu koju ove sezone mnogi smatraju prvim favoritom za osvajanje NBA...

Nastavak na Beta...

Razlaz Golden Stejta i Nedovića

Izvor: BanjalukaLive.com, 31.Okt.2014

NBA ligaš Golden Stejt odlučio je da ne iskoristi opciju za treću godinu ugovora sa Nemanjom Nedovićem, koji je na Draftu 2013. godine izabran u prvoj rundi kao 30. pik. Nedović je tada bio pik Feniksa, ali je odmah trejdovan u Golden Stejt koji je sa njim potpisao ugovor. Tokom svoje ruki sezone...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

NBA: Veče Geja, Grifina i Džejmsa

Izvor: B92, 01.Nov.2014, 09:19

Košarkaši Klivlenda pobedili su posle produžetka Čikago u gostima sa 114:108 u derbiju dana u NBA ligi, a Lebron Džejms ubacio je 36 poena...U gradskom derbiju Los Anđelesa, Klipersi su dobili Lejkerse 118:111 na krilima 39 poena Blejka Grifina, a prvak San Antonio izgubio je od Finiksa 94:89...Rudi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.