Njujork: Pokušaj trovanja trojice policajaca izbeljivačem?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2020, 10:16

Njujork: Pokušaj trovanja trojice policajaca izbeljivačem?

Nadležni organi u Njujorku ispituju slučaj mogućeg trovanja trojice policajaca u jednom od restorana lanca Šejk end šak, nakon što je u njihove šejkove sipana toksična supstanca, najverovatnije izbeljivač, prenosi Dejli mejl.

Trojica policajaca bili su zaduženi za nadgledanje protesta, a nadležni organi sumnjaju da je u pitanju zločin iz mržnje.

Policajci su se razboleli nakon posete ovom restoranu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u petak uveče, a sumnja se je jedan od zaposlenih sipao izbeljivač u milkšejk koji su tom prilikom pili. Prema navodima trojice policijskih službenika, šejkovi su imali čudan ukus i mirisali na izbeljivač. Nakon incidenta, oni su smešteni u bolnicu, a njihovo stanje je sada stabilno.

Pripadnici njujorške policije proveli su nekoliko sati u restoranu tragajući za dokazima, a uzroci šejkova odneti su na testiranje. Policija je ispitala zaposlene, ali niko od njih nije uhapšen.

Policija još uvek nije zvanično potvrdila da je izbeljivač ili neko drugo sredstvo za dezinfekciju bilo uzročnik trovanja.

Uprkos tome, nadležni organi su izdali saopštenje u kojem su pripadnike policije upozorili da pripaze na hranu koju konzumiraju, a koju nisu sami pripremili, i u kojem su napomenuli da je toksična supstanca, najverovatnije izbeljivač, sipana u piće policajaca.

Navodni pokušaj trovanja policajaca usledio je nakon jačanja nezadovoljstva radom policije u Sjedinjenim Državama, pokrenutim ubistvom Džordža Flojda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.