Nije feministička - autorka knjige Seks i grad isprozivala seriju

Izvor: B92, 18.Okt.2021, 20:23

"Nije feministička" - autorka knjige "Seks i grad" isprozivala seriju

Kendis Bušnel, autorka knjige "Seks i grad", prema kojoj je nastala istoimena serija, izjavila je kako ona nije feministička i da ne bi trebala da služi kao "primer kako treba živeti".

Govoreći za New York Post o obožavateljima koji u stvarnom životu primenjuju ono što su navodno naučili gledajući seriju, navela je kako nikada ne bi trebali na prvo mesto stavljati ljubavni odnos, kao što je to radila Keri "ganjajući" Biga.

"Realnost je da pronalazak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << muškarca nije najbolje 'ekonomsko' rešenje na duže staze. Muškarci mogu biti vrlo opasni za žene na mnogo različitih načina. O ovome nikada ne govorimo, ali je nešto o čemu žene moraju da razmišljaju. Serija i poruka koju ona šalje nisu bile feminističke. Međutim, to je televizija, odnosno zabava. Iz tog razloga ljudi ne bi trebalo da kreiraju sopstveni život prema seriji", rekla je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autorka knjige "Seks i grad" isprozivala seriju

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Okt.2021, 08:32

Kendis Bušnel, autorka knjige "Seks i grad", prema kojoj je nastala istoimena serija, izjavila je kako ona nije feministička i da ne bi trebala da služi kao "primjer kako treba živjeti".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.