Netflix bi uskoro mogao nestati s nekih Samsungovih televizora

Izvor: SEEbiz.eu, 07.Nov.2019, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netflix bi uskoro mogao nestati s nekih Samsungovih televizora

NEW YORK - Razlog obustave usluge leži u Netflixovom lovu na višestruke korisnike istog profila, a najgora stvar je što kompanija nigdje nije napisala da se radi o privremenoj mjeri.

Neki pametni televizori iz Samsunga uskoro neće moći reproducirati emisije s Neftlixa, a razlog su 'tehnološka ograničenja' starijih modela, prenosi The Independent.

Na službenoj stranici Samsunga izašla je sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << izbrisana izjava u kojoj tehnološki div najavljuje da će svi vlasnici starijih modela morati pribjeći korišetnju ostalih kompatibilnih uređaja - tableta, samartfona, konzola ili računala. U izjavi je čak spominjan i datum - prestanak rada usluge na snagu bi stupio 1. prosinca 2019.

'Netflix će se u budućnosti moći gledati pomoću drugih uređaja spojenih na vaš TV' pisalo je u izbrisanoj izjavi.

Na žalost, izjava nije potvrdila koji modeli više neće biti podržani, a situaciju nimalo ne olakšava ni sam Samsung koji je odbio zahtjeve za komentare.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.