Ne ide bez Švajnija - Paunov Čikago pretrpeo i deseti poraz (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2017, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne ide bez Švajnija - Paunov Čikago pretrpeo i deseti poraz (video)

Promenljive igre Paunovićevog tima u MLS ligi ove sezone. Za sada se to ne odražava na poziciju na tabeli.

Protekle noći ekipa Čikago Fajra odigrala je svoju 30. utakmicu u sezoni i pretrpela 10. poraz.

Ovoga puta, Paunovićev tim je poklekao na gostovanju ekipi Filadelfije, čije je boje srpski stručnjak branio kao aktivan fudbaler, u završnici svoje igračke karijere.

Filadelfija je slavila sa 3:1, ali to nije uticalo na poziciju Čikaga na tabeli Istočne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << konferencije, gde i dalje zauzima treće mesto, iza Toronta i Njujork sitija.

Dvostruki strelac za pobedničku ekipu bio je Pontijus, u 10. i 55. minutu, a treći gol je postigao Sapong u 64. minutu. Počasni gol za Čikago postigao je Solinjak tri minuta kasnije, za konačnih 3:1.

Dodajmo još i da je Čikago u ovom meču bio veoma oslabljen, neigranjem prve zvezde tima, Bastijana Švajnštajgera zbog povrede.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šaponjić kao traktor - dva puta u četiri dana (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2017

Bivši napadač Partizana doneo Zulteu pobedu na gostovanju kod Genta..Pre četiri dana otvorio je Litih u kup susretu, a danas je u u prvenstvu sam slomio Gent. Pogodak Ivana Šaponjića već u trećem minutu utakmice Zulteu je bio dovoljan za minimalac u osmom kolu Pro lige i uspon na treće mesto...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.