Napunila sam 26 godina, a nikada nisam bila zaljubljena. Imam osećaj da je svima bolje nego meni

Izvor: Lepota i zdravlje, 12.Okt.2016, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napunila sam 26 godina, a nikada nisam bila zaljubljena. Imam osećaj da je svima bolje nego meni

Tog dana na krovu solitera na Menhetnu slušala sa Vuktorijinu priču i shvatila nešto što je bolje da nikada nisam shvatila – nikada nisam bila zaljubljena. Guliver/Getty Images – Selim se u Kolorado, rekla je Viktorija pušeći cigaretu i gledajući ka horizontu. – Zbog dečka – Malori se umešao. – Ne, ne zbog dečka – Viktorija ga je brzo ispravila. – Sa dečkom. Nije bilo poslovne ponude niti nevolje u porodici, bilo kakvog pritiska koji bi je oterao iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Njujorka. Jednostavno, želela je sebe da pronađe na neko drugom mestu. I njen dečko je želeo da pronađe sebe. Sa njom. – Zbog dečka, sa dečkom, koga briga! – rekla sam. Dečko je zaštitnik. Guliver/Getty Images Nasmejala sam se i spistila pogled. Ja to nikada nisam imala, pomislila sam. Nekoga ko tako brine o meni i do koga je meni podjednako stalo. I onda me je lupilo. Mislim da nikada nisam bila zaljubljena. Ali zar nisam? Nisam bila zaljubjena u momka sa kojim sam bila tri godine i trudila se da uspe? Zar i on nije voleo mene jer je radio isto to? Ne, nisam bila zaljubljena. Život me je vodio momcima koji su me voleli, momcima koje bih i ja zavolela. Imala sam muškarce koji bi se odselili bilo gde sa mnom, a bilo je i onih za koje bih ja sve učinila. Ali niko od njih nije bio onaj pravi. U mom životu uvek su falila uzajamna osećanja. Pročitajte i… “Sve što želim jeste da se dobro udam. To je osnovna potreba svake žene”

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

IMAM 26 GODINA I NIKAD NISAM BILA ZALJUBLJENA: Nije lako, imam osećaj da je svima bolje nego meni

Izvor: Kurir, 12.Okt.2016

...- Selim se u Kolorado, rekla je Viktorija pušeći cigaretu i gledajući ka horizontu..– Zbog dečka..– Malori se umešao..– Ne, ne zbog dečka..– Viktorija ga je brzo ispravila..– Sa dečkom..Nije bilo poslovne ponude niti nevolje u porodici, bilo kakvog pritiska koji bi je oterao iz Njujorka...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.