NOGE ZA DESETKU! Margot Robi u tesnoj BARBI HALJINI, svi gledaju samo u ovaj detalj

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 22:18

NOGE ZA DESETKU! Margot Robi u tesnoj BARBI HALJINI, svi gledaju samo u ovaj detalj

Margot Robi i dalje ponosno prati Barbi trend. Uprkos niskim temperaturama, Margot je u Njujorku, u utorak, 28. novembra, viđena u ružičastoj kombinaciji sa golim nogama od glave do pete. Margot će verovatno zauvek ostati poznata kao Barbi, a i može, jer je roze definitivno njena boja.

Odeća koju je izabrala "Barbi" uključivala je kratku ružičastu kožnu jaknu, sa rajsferšlusom na prednjoj strani i dugim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rukavima, uparenu sa odgovarajućom ružičastom kožnom mini suknjom. Margot je dopunila izgled mini ružičastom Versaće torbicom.

Australijska glumica se pobrinula da njen glam oponaša Barbi koliko i njena odeća. Dugu plavu kosu je pustila i i nosila istu svežu, ružičastu šminku koju promoviše poznati brend.

Pored toga što je proslavila i ponosno ponela Barbinu omiljenu boju, Margot je odala počast Matelovoj čuvenoj lutki, koju je kreirala Rut Hendler, tako što je svojim glamuroznim izgledom i upečatljivom šminkom istakla prirodnu lepotu.

"Barbi" je za mejk ap, ovog puta, izabrala njud ruž za usne, bronzer peskovite boje, koji joj je dodao preplanulost i zlatni smouki aj, zbog kog su joj došle do izražaja prodorno plave oči.

U međuvremenu, Akerli je izgledao zgodno u bež rolci, tamnoplavim pantalonama i dugoj crnoj jakni dok je pokazivao podršku svojoj dugogodišnjoj ljubavi. Margot i Akerli prvi put na snimanju drame iz Drugog svetskog rata "Suite Francaise", gde je on bio asistent režije, a ona ispred kamere, i tako su se upoznali 2013. godine.

Ranije u novembru, Margot je prisustvovala seriji specijalnih Barbi projekcija sa rediteljkom Gretom Gervig, u Los Anđelesu. Tamo je glumica nastavila da ističe svoju ulogu u jarko ružičastoj odeći. Čak je rekonstruisala i odeću „Piknik sa višnjevim pitama“ iz Barbi, iz 2015. godine, koja je imala tamne farmerke visokog struka, gornji deo sa crvenim cvetovima, kao i crveni kaiš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.