NE LIČE NA SEBE: Sara Džesika podelila FOTOGRAFIJU sa koleginicama, POČEO SNIMANJE, ali NIŠTA nije ISTO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 07:52

NE LIČE NA SEBE: Sara Džesika podelila FOTOGRAFIJU sa koleginicama, POČEO SNIMANJE, ali NIŠTA nije ISTO (FOTO)

Drugačije od onoga na šta smo navikli kada je reč o seriji "Seks i grad".

Ukoliko ste voleli seriju "Seks i grad" sigurno će vas obradovati i vest da je snimanje serije počelo. Ipak, ono što se mnogim fanovima serije ne sviđa je što u novim epizodama nećemo imati prilike da gledamo Samantu, odnosno Kim Katral koja je imala ovu ulogu.

Kim nije želela da se pridruži koleginicama i učestvuje u novoj sezoni, za razliku od njene tri koleginice koje su to rado prihvatile.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by Sex And The City_New York. (@sexandthecity_newyork)

Sara Džesika Parker (Keri Bredšo), objavila je fotografiju na kojoj je pozirala sa koleginicama Sintijom Nikson ( Miranda Hobs) i Kristin Dejvis (Šarlot Jork).

- Ponovo zajedno, zajedno sa našim momcima i novim članovima ekipe - poručila je Sara u opisu fotografije, a mi moramo priznati da su se glumice dosta promenile za prethodnih par godina, što posebno važi za Sintiju, koja je bila riđa, a sada je potpuno seda.

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Objavljena slika sa snimanja: Kako sada izgledaju glumice serije "Seks i grad" FOTO

Izvor: B92, 12.Jun.2021

Keri, Miranda i Šarlot su trenutno u drugačijem izdanju, nego što smo navikli...Početkom ove godine sve ljubitelje serije "Seks i grada" obradovala je vest da će se junakinje ponovo ujediniti za snimanje ovog kultnog tv ostvarenja. Ipak, mnoge je i razočaralo saznanje da se u seriji neće pojaviti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.