NAVIJAČI TERAJU ZIDANA Šta je Zizu imao da kaže posle poraza od Atletika?

Izvor: 011vodič.com, 27.Jul.2019, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAVIJAČI TERAJU ZIDANA Šta je Zizu imao da kaže posle poraza od Atletika?

Foto: Tanjug/AP Navijači Reala iz Madrida ponovo gube strpljenje za Zinedina Zidana, nepuna četiri meseca po njegovom povratku u klub. Razloga za frustraciju ima u izobilju, ali je onaj najsvežiji i najbolniji: “kraljevski klub” izgubio je na pripremama u Njujorku, i to od gradskog rivala Atletika, sa 7:3, pa ne čudi nezadovoljstvo pristalica “belog fudbalskog giganta”. Vidno frustrirani Zidan saopštio je posle meča da >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << neće bditi nad ovim porazom. Jednostavno je priznao da je Atletiko bio bolji u svakom segmentu igre i okrenuo se predstojećoj sezoni. – Desilo se da smo u meč ušli veoma loše. U meč ovoliko visokog kvaliteta smo, prosto, ušli loše. Gubili smo 2:0 u osmom minutu. Ništa se nije desilo kako bismo ovo promenili. Prvi deo je bio baš težak. Jednostavno se nismo pojavili na ovom meču. Nedostajalo nam je sve, ali samo posebno razočaran zbog manjka intenziteta. Dali su nam sedam golova. To ne sme da se dešava. Moji igrači dobro su upućeni u to, preneo sam im moje razočaranje koje i oni sami osećaju . Ovaj meč ne mora da se “spinuje”. Predsezonski je. Bili su bolji u svemu. Nema mnogo toga dodatnog da se kaže. Spremamo se za sezonu i mirni smo. Moramo da se spremimo za prvi ligaški meč 17. avgusta. Po prikazanom večeras, neke stvari nam zasigurno nedostaju – Istakao je Zizu. HOROR NOĆ JOVIĆA! Luka povređen u derbiju, Real je na 0:6 u 51. minutu znao da TO NIJE KRAJ istorijske bruke /VIDEO/ POSLE LOŠEG – GORE! Luka Jović BAŠ NEMA SREĆE, povreda u debaklu od Atletika je ozbiljna Proslavljeni francuski reprezentativac, osvajač tri Lige šampiona za redom tokom svog prvog mandata u Madridu, našao se nađe na nišanu navijača i pored svega što je pružio “kraljevićima”, tako da se nezadovoljna masa tviteraša posle poraza od gradskog rivala okomila […] More
The post NAVIJAČI TERAJU ZIDANA Šta je Zizu imao da kaže posle poraza od Atletika? appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

POSLE BLAMAŽE REALA OGLASIO SE I ZIDAN: Evo šta popularni Zizu kaže o sramnom porazu od Atletika (VIDEO)

Izvor: Kurir, 27.Jul.2019

"Kraljevski klub" izgubio je na pripremama u Njujorku, i to od gradskog rivala Atletika, sa 7:3, a trener Madriđana Zinedin Zidan veruje u boljitak.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.