NAKON SE*SA, SVE ŽENE TREBA DA URADE JEDNU STVAR! Stručnjaci tvrde: TO ĆE VAS SPASITI

Izvor: 011vodič.com, 12.Dec.2019, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON SE*SA, SVE ŽENE TREBA DA URADE JEDNU STVAR! Stručnjaci tvrde: TO ĆE VAS SPASITI

Oni kao razlog za ovakvu tvrdnju navode to da su žene mnogo podložnije infekcijama od muškaraca.
Frederik Naftolin, profesor ginekologije u Njujorku, kaže da  muškarci imaju duži mokraćni kanal pa je kod njih rizik od prolaska bakterija do bešike i razvoj infekcija mnogo manji.
Tokom i nakon seksa povećava se rizik za ulazak bakterija i njihov prolaz do bešike, a taj rizik smanjiće mokrenje odmah nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << odnosa. Mokraća će izbaciti dobar deo bakterija koje su se našle na ulazu u mokraćni kanal.
– Najčešća infekcija, koja se može izbeći mokrenjem nakon seksa, je infekcija mokraćnih kanala. Do nje dolazi kada bakterija ešerihija koli iz rektuma dođe u bešiku kroz mokraćni kanal. Urin u bešici je sterilan pa bešika nema čime da se brani od bakterija. Rezultat toga je češće i bolno mokrenje – objasnio je doktor.
Ista pravila o mokrenju nakon intimnosti odnose se i kada je oralni seks u pitanju ili vaginalni seks dve žena. I u tim slučajevima je mokraćni sistem izložen bakterijama – dodao je.

The post NAKON SE*SA, SVE ŽENE TREBA DA URADE JEDNU STVAR! Stručnjaci tvrde: TO ĆE VAS SPASITI appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.