NA DAN KADA IM JE DEDA PREMINUO, KAMERA SNIMILA NEŠTO JEZIVO U KUĆI: Ovo niko ne ume da objasni (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2019, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA DAN KADA IM JE DEDA PREMINUO, KAMERA SNIMILA NEŠTO JEZIVO U KUĆI: Ovo niko ne ume da objasni (VIDEO)

Isprva je sve izgledalo normalno.

Mačka je sedela na sredini dnevne sobe, a onda se u desnom kutu pojavila senka koja ide ka stepenicama i vraća se. Snimak je objavio Džoi Nolan iz Njujorka.

Nije siguran šta je snimila njegova kamera.

- Čudne stvari supruga i ja smo počeli da primećujemo već danima. Recimo, sanjao sam da smo ćerki kupili psa. Supruga se probudila i rekla mi je: "Pa to sam i ja sanjala!" - ispričao je tridesetrogodišnji Džoi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nolan.

Deda je umro na dan kad je ovo snimljeno.

Na snimku se vidi nešto što nalikuje na obris pasa, a potom i na dečaka.

Džoa su pitali, da li mu je neko u porodici preminuo.

- Majka mi je rekla da mi je deda preminuo 8. avgusta 1999. godine. Kamera u dnevnoj sobi zabežila je ovo 8. avgusta 2019. godine u 12:54. Ne znam, možda je ovo mlađa verzija mog dede koji je posetio svoju unuku - kaže Džoi.

S njim u kući žive supruga i 19-mesečna ćerka.

Zasad se ne boje.

- U početku nam nije bilo svejedno, pokušali smo da stvorimo neku komunikaciju, za slučaj da se radi o duhu. Mislili smo da mu kažemo da je naša kuća i njegova kuća.

- Ako osetimo nešto loše i negativno, spakovaćemo stvari i odselićemo se.

- Ako pokuša da komunicira sa našom 19-mesečnom bebom, možda možemo da je iskoristimo kao predvoditelja. Ako vidimo da to ide u lošem smeru, odmah ćemo otići. Zasad se čini da su to samo dečak i pas - rekao je Džoi.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.