Možda ne mogu da hvataju pahulje, ali ih duvaju /VIDEO

Izvor: B92, 11.Jan.2017, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Možda ne mogu da hvataju pahulje, ali ih duvaju /VIDEO

Beograd -- Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević rekao je da još "nije izmišljen sistem koji hvata pahulje u letu", ali se gradski komunalci snalaze kako mogu.

Nikodijević je tokom prilično haotičnog jutra u prestonici rekao da svi veliki gradovi u svetu imaju probleme sa snegom, od Njujorka, preko Berlina, do Beograda, a gradski čelnici su odlučili da zbog snega na ulice izvedu bukvalno sve raspoložive >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << snage.

Osim mehanizacije i lopata po beogradskim ulicama, o borbi nadležnih protiv snega govori i snimak koji je objavljen na Tviteru.

Radnik jedne od gradskih službi na pešačkom prelazu na Slaviji koristi "duvalicu", koju obično viđamo kao "oružje" protiv nagomilanog đubreta i lišća po beogradskim trotoarima i parkovima. Ipak, u ovom slučaju se koristi i za beogradsku bljuzgavicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Beograđani ljuti, vlast poručuje da ne može da hvata pahulje

Izvor: N1 televizija, 11.Jan.2017

Sneg je sa sobom doneo nevolje i u srpsku prestonicu. Građani Beograda uglavnom su nezadovoljni, dok predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević poručuje da “još niko nije smislio sistem da hvata pahulje u letu”...Pokrivene snegom ili rizlom i zadimljene parom iz popucalih cevi - tako su najveći...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.