Možda ne mogu da hvataju pahulje, ali ih duvaju /VIDEO

Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević rekao je da još "nije izmišljen sistem koji hvata pahulje u letu", ali se gradski komunalci snalaze kako mogu.

Izvor: B92

Sreda, 11.01.2017.

15:29

Možda ne mogu da hvataju pahulje, ali ih duvaju /VIDEO
Foto: Screenshot / Twitter (@RadojevicSa)

Nikodijević je tokom prilično haotičnog jutra u prestonici rekao da svi veliki gradovi u svetu imaju probleme sa snegom, od Njujorka, preko Berlina, do Beograda, a gradski čelnici su odlučili da zbog snega na ulice izvedu bukvalno sve raspoložive snage.

Osim mehanizacije i lopata po beogradskim ulicama, o borbi nadležnih protiv snega govori i snimak koji je objavljen na Tviteru.

Radnik jedne od gradskih službi na pešačkom prelazu na Slaviji koristi "duvalicu", koju obično viđamo kao "oružje" protiv nagomilanog đubreta i lišća po beogradskim trotoarima i parkovima. Ipak, u ovom slučaju se koristi i za beogradsku bljuzgavicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: