Mogu da ga dovedu samo Njujork Niksi!

Izvor: Mondo, 18.Maj.2017, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mogu da ga dovedu samo Njujork Niksi!

Antoan Grizman neće nigde. Osim, ako ga ne pozove Fil Džekson.

Foto: David Ramos/Guliver/Getty Images

Golgeter Atletika Antoan Grizman izjavio je da nema nameru da napusti madridski tim na leto, ali se i našalio, osim u slučaju ponude iz NBA lige i Njujork Niksa.

Grizman se sve više dovodi u vezu sa transferom u Mančester Junajted, koji neće žaliti novac, čak i za rekordan iznos kako bi ga doveo, ali 26-godišnji fudbaler iz Francuske ima planove >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da ostane u Madridzu.

"Napustio bih Atletiko samo da igram sa Derikom Rouzom", našalio se Grizman za španski Kadena Ser, a potom nastavio u ozbiljnom tonu.

"Ugodno mi je u Atletiku i veoma sam srećan. Ipak, sastaću se sa menadžerima kako bih video šta se dešava. Zadovoljan sam privatnim i profesionalnim životom u Madridu, volim saigrače i trenera Simeonea. Želim da nastavim i osvajam titule sa Atletikom", poručio je Grizman.

Grizman igra još jednu sjajnu sezonu među "jorgandžijama", pošto je postigao 26 golova u svim takmičenjima.

Međutim, uprkos odličnim nastupima Grizmana, ali i celog tima, Atletiko je završio sezonu bez trofeja, ispao je u polufinalu Lige šampiona od Real Madrida, kao i u Kupu kralja, dok Primeru završava kao treći.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.