Mladoženja se ubio nekoliko sati nakon venčanja

Izvor: S media, 27.Nov.2011, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladoženja se ubio nekoliko sati nakon venčanja

Ne mogu više izdržati. Molim te, pobrini se za našu dečicu, napisao je Fernando Brazijer (28) u oproštajnoj poruci svojoj supruzi i otišao da se ubije. Samoubistvo je počinio nekoliko sati nakon što se oženio dugogodišnjom ljubavi Trudijan Hej (26).

Poruku je ostavio na recepciji hotela u Njujorku, u kojem su mladenci proveli prvu bračnu noć. Taksijem se odvezao do obale reke Harlem i skočio u nju sa zgrade. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Supruzi je u oproštajnom pismu napisao gde će policija naći njegovo telo.

Starica izvršila samoubistvo skokom sa solitera!

Hrvatska manekenka se ubila zbog nemaštine

Zaječar: Porodični zločin, mrtvi otac i sin!

Trudijan i njena majka kasnije su identifikovale Fernandovo telo koje je izvučeno iz reke. Fernando i Trudijan bili su u vezi još od srednje škole, a imaju i dve kćerkice stare pet i dve godine.

Poslednjih nekoliko meseci bio je vrlo depresivan pa je odlazio na terapije i bračno savetovanje sa suprugom.

"Govorio mi je da je Trudi dobra osoba, ali nije hteo da se oženi njome. Imao je osećaj kao da je pod pritiskom", rekla je njegova sestra.

Rođaci i prijatelji, još u šoku, kažu da je Fernando na dan venčanja bio vrlo sretan i da je uživao plešući sa suprugom i decom. Drugog dana ženi je rano ujutro rekao da se ide malo da se prošeta i nije se vratio.

(Dnevni avaz)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Mladoženja se ubio par sati posle venčanja

Izvor: medio.rs, 27.Nov.2011

Ubio se nekoliko sati nakon što se oženio dugogodišnjom ljubavi. Supruzi je u oproštajnom pismu napisao gde će policija naći njegovo telo.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.