Izvor: Blic, 30.Jan.2020, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILIJARDER IZLAZI IZ NOVINSKOG BIZNISA Na prodaju sva štampana izdanja

Milijarder Voren Bafet odlučio je da odustane od biznisa izdavanja štampanih medija. Kako javlja agencija AP, Bafet će prodati sva izdanja "Berkšir Hataveja" kompaniji "Li enterprajsiz" za 140 miliona dolara, uključujući i listove "Omaha vorld herald", koji izlazi u Nebraski, kao i njujorški "Bafalo njuz".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MILIJARDER IZLAZI IZ NOVINSKOG BIZNISA: Na prodaju sva štampana izdanja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2020

Milijarder Voren Bafet odlučio je da odustane od biznisa izdavanja štampanih medija...Kako javlja agencija AP, Bafet će prodati sva izdanja "Berkšir Hataveja" kompaniji "Li enterprajsiz" za 140 miliona dolara, uključujući i listove "Omaha vorld herald", koji izlazi u Nebraski, kao i njujorški...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.