MANEKENKA OPELJESILA KOSARKASA Jaric i Lima podelili 225 miliona dolara

Izvor: medio.rs, 17.Mar.2016, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MANEKENKA OPELJESILA KOSARKASA Jaric i Lima podelili 225 miliona dolara

Marko Jarić i Adrijana Lima u Njujorku su zvanično stavili tačku na brak, a pošto nisu imali predbračni ugovor podelili su zajedničku imovinu na ravne časti

Košarkaš Marko Jarić i top-model Andrijana Lima i zvanično su se juče razveli u Njujorku! Američki mediji prenose da Srbin i Brazilka nisu imali predbračni ugovor, te da su zajedničko bogatstvo od 225 miliona dolara podelili na pola! >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<

Svako na svoju stranu

Molimo vas da poštujete našu privatnost, kao i privatnost naše porodice, pošto okrećemo novi list u životu

Marko Jarić i Adrijana Lima

165

MILIONA DOLARA JE PROCENJENA IMOVINA MARKA JARIĆA

Prema njihovim informacijama, i toj podeli bolje je prošla Lima, jer se njena imovina procenjuje na 65 miliona dolara, dok je Jarić težak 165 miliona. Adrijana je dobila i starateljstvo nad ćerkama Valentinom (6) i Sijenom (3).

Marko Jarić i Adrijana Lima venčali su se 14. februara 2009. godine, a rastali su se pet godina kasnije. Njih dvoje su juče na sudu izjavili da se razvode zbog narušenih bračnih odnosa.

- Posle dugog i ozbiljnog razmatranja odlučili smo da prekinemo naš brak, koji je trajao pet godina. Imamo dva deteta iz tog braka i ponosni smo na to. Molimo vas da poštujete našu privatnost, kao i privatnost naše porodice, pošto okrećemo novi list u životu - saopštili su bivši mladenci u sudnici.

65

MILIONA DOLARA JE PROCENJENA IMOVINA ADRIJANE LIME

Marko Jarić i Adrijana Lima imaju i vrlo vredne zajedničke nekretnine, a njih će podeliti po dogovoru. Tako ostaje da se vidi ko će dobiti vilu u Majamiju vrednu 10 miliona, a ko stan u Njujorku od šest miliona. Tu je i kuća na Beverli Hilsu, koja je procenjena na dva miliona, a poseduju i jahtu, koju su platili 1,5 miliona dolara.

Bivši bračni par je odlučio da se rastane pre dve godine, navodno zbog prevare srpskog košarkaša. Spekulisalo se da je Lima našla nekadašnjeg supruga u krevetu sa komšinicom.

Međutim, bivši reprezentativac je u više navrata isticao kako ti navodi nisu tačni.

- Odlučili smo da se razvedemo jer smo došli u fazu braka gde nam se karakteri sudaraju i ne funkcionišemo kako bi trebalo. Stvara se neka negativna energija, što je jako loše za naše ćerkice, i odlučili smo da se raziđemo. Pored razvoda mi ćemo svaki dan provoditi sa decom i to se neće ništa promeniti - kazao je Jarić i dodao:

Najpoznatiji sportsko-estradni bračni par na svetu Dejvid i Viktorija Bekam takođe je pred razvodom, prenose američki mediji. Legendarni engleski fudbaler i nekadašnja pevačica, a danas modna dizajnerka, odlučili su da se rastanu posle 16 godina braka, u kojem su dobili četvoro dece. Bekamovi, takođe, nisu potpisali predbračni ugovor i američki mediji spekulišu da bi ovo mogao da bude najskuplji razvod u istoriji jer će supružnici deliti čitavih milijardu dolara.

- Nema nikakvog skandala, kao što se pisalo. Samo se u Srbiji pisalo o skandalu i nigde više. Svi imaju pouzdane informacije, za koje niko nije čuo. Tvrde da svetski mediji objavljuju, a verujte niko od svetskih medija nije objavio nikakav skandal. Objavili su vest, ali niko nije pravio skandal oko toga - izjavio je ranije Jarić.

Posle toga, pisalo se i da Adrijana nije bila verna Jariću. U svakom slučaju, njih dvoje su u međuvremenu već bili sa drugim partnerima. Lima se zabavljala sa muzičarem Sedrikom Džervejzom i MMA borcem Velikim Džoom. S druge strane, Jarić je snimljen kako razmenjuje nežnosti sa zemljakinjom Dušicom Savić, manekenkom iz Smedereva.

Zanimljivo je da su se pre samo mesec dana u medijima pojavile informacije da su se Srbin i brazilska lepotica pomirili. Oni su čak i viđeni zajedno. Tako su ih paparaci uslikali u jednom tržnom centru u Majamiju. Ipak, ispostavilo se samo da je to bilo druženje bivših supružnika koji su tom prilikom utanačili sve detalje razvoda koji je juče finalizovan.

Informer.rs

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.