Luksuzni dom se izdaje: Živite život Merilin Monro na jedan dan

Izvor: Story, 20.Avg.2015, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luksuzni dom se izdaje: Živite život Merilin Monro na jedan dan

Luksuzni dom koji je nekada pripadao modnom fotografu Miltonu Grinunu, bliskom prijatelju Merilin Monro sada je dostupan svima.

Foto: Profimedia

Kuća u kojoj je holivudska diva uvek boravila kada bi iz rodnog Los Anđelesa stigla u Njujork može se iznajmiti za 27.500 dolara.

Sastoji se od četiri spavaće sobe i dva kupatila i nalazi se na nekoliko minuta hoda od Central Parka. Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je kuća prošla kroz fazu obnove, još odiše onim starim holivudskim sjajem.

Ovako je Merilin Monro govorila o sebi

Okružena je luksuznim prodavnicama, restoranima i kafićima. 

Životna priča Merilin Monro

Merilin je s Miltonom osnovala Marilyn Monroe Productions što je Miltonu pomoglo da javnost upozna sa svojim radom.

Slavna glumica je preminula 1962. godine kada je imala tek 36 godina.

Izvor: 24sata.hr

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Živite kao Merilin Monro!

Izvor: Blic, 21.Avg.2015, 09:50

Kuća u kojoj je holivudska diva uvek boravila kada bi iz rodnog Los Anđelesa došla u Njujork može se iznajmiti za 25.000 evra mesečno...Luksuzni dom koji je nekada pripadao modnom fotografu Miltonu Grinu, bliskom prijatelju Merilin Monro, sada je dostupan svima...Kuća se sastoji se od četiri spavaće...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.