Ljubav između manekenki i fudbalera

Izvor: Prva.rs, 25.Nov.2014, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav između manekenki i fudbalera

1) Kristijano Ronaldo i Irina Šejk
Ovaj par se upoznao u Njujorku leta 2010. I između njih odmah je buknula strast. Vrlo brzo, uplovili su u stabilnu vezu, koja traje i dan danas. Irina je rado prihvatila Ronaldovo vanbračno dete, što je svakako učvrstilo njihov odnos. Veza između njih, danas je nikad jača, i čini se da će još dugo potrajati.

2) Paolo Maldini i Adrijana Fosa >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs <<

Legendarni fudbaler Milana i reprezentacije Italije, od 1994.u braku je sa venecuelanskim top modelom, Adrijanom Fosom. Dugo godina važe za jedan od najlepših parova na svetskoj javnoj sceni, a potvrda njihove ljubavi svakako jesu sinovi Kristijan (1996) i Danijel (2001).

3) Đanluiđi Bufon i Alena Šeredova

Jedan od najboljih golmana na svetu, Đanluiđi Bufon, od 2011. je u braku sa češkim modelom i glumicom Alenom Šeredovom. Njih dvoje su u vezi još od 2005. godine, ali su svoju veliku ljubav krunisali tek 6 godina kasnije. Imaju dvoje dece, Luisa Tomasa (2007) i Dejvid Li (2009).
4) Mario Gece i Katrin Bremel
Poznati nemački fudbaler Mario Gece, upoznao je top modela Katrin Bremel, u jednom klubu u Berlinu 2012. godine. Od tada, njih dvoje su u strastvenoj vezi, i ne trude se da to kriju od javnosti. Na mnogim sportskim i internet portalima moguće je pronaći njihove zajedničke slike na kojima se vidi da ne prezaju da pokažu snažne emocije u javnosti.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

ZABORAVILI STE? Veze između ovih zvezda smo izgleda svi "preboleli"

Izvor: Blic, 25.Nov.2014

Svetki poznate zvezde na početku karijera imale su burne romanse sa kolegama, o kojima se svojevremeno dosta govorilo, ali danas su gotovo zaboravljene... Ričard Gir i Sindi Kraford: Glumac i lepotica u braku su bili četiri godine, ali njihova ljubav nije imala budućnost, kako su objasnili, zbog ...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.