Izvor: Blic, 24.Sep.2016, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

List "Njujork Tajms" podržao Hilari Klinton

List "Njujork Tajms" podržao je danas demokratsku predsedničku kandidatkinju Hilari Klinton, navodeći da je ona mnogo kvalifikovanija od njenog republikanskog rivala Donalda Trampa kako bi se suočila sa izazovima koji su pred SAD.

The NYT Editorial Board endorses Hillary Clinton for president https://t.co/aSQ7lkaR6w via @nytopinion pic.twitter.com/Zm4O1AcVS2

"Život posvećen rešavanju problema >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u stvarnom svetu kvalifikuje Hilari Klinton za ovaj posao i zemlja bi trebalo da je zaposli u tom smislu", piše list, prenosi Rojters.

OČI U OČI Tramp i Hilari u ponedeljak na prvoj televizijskoj debati

Hilari Klinton i Donald Tramp, u ponedeljak će ukrstiti koplja na prvoj televizijskoj debati koja će najverovatnije biti najgledanija u američkoj predsedničkoj istoriji, prenosi AP.

Smatra se da bi ova prva debata mogla da bude od ključnog značaja i "prelomi" odluku birača.
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.