Kveri ekspresno stigao do četvrtfinala

Izvor: B92, 04.Sep.2017, 06:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kveri ekspresno stigao do četvrtfinala

Američki teniser Sem Kveri odigrao je sjajnu partiju u 4. kolu US Opena. On je posle samo 76 minuta igre savladao Nemca Mišu Zvereva – 6:2, 6:2, 6:1.

Bilo je to impresivno izdanje 17. nosioca koji je izgubio samo pet gemova na putu ka svom prvom četvrtfinalu na US Openu.

Nemac se tokom meča na stadionu "Artur Eš" žalio na povredu ramena, ali i da je bio sasvim zdrav, teško da bi mogao da parira >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tako raspoloženoj igri protivnika koji je imao čak 55 vinera.

Kveri je, zanimljivo, prvi američki teniser još od 2011. i Endija Rodika koji se plasirao među osam najboljih u Njujorku.

Njega za plasman u polufinale očekuje duel protiv takođe sjajnog servera, Južnoafrikanca Kevina Andersona.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   US Open

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.