Kod nas smrzavanje, a u Njujorku je juče bio rekordno topao dan

Izvor: Blic, 07.Nov.2015, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod nas smrzavanje, a u Njujorku je juče bio rekordno topao dan

U Njujorku je sa 23 stepeni Celzijusa petak bio rekordno topao dan za 6. novembar, pokazuju podaci nacionalne meteorološke službe.

Na aerodromu LaGvardija registrovano 23,8 stepeni Celzijusa, gde je prethodni rekord za taj isti datum registrovan 1948. bio 21,6 stepeni, navode meteorolozi.

U Central Parku temperatura se na kratko podigla do 23,3 stepena Celzijusa, što je isto kao i rekord za taj datum 1948. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << godine.

Normalna prosečna temperatura za 6. novembar u Njujorku je 13,8 stepeni tokom dana, prema Nacionalnoj meteorloškoj službi.

Njujorčani će međutim uskoro morati da sklone svoje sandale i majice s kratkim rukavima,, najviše dnevne temperature treba da padnu na 17 stepeni sutra i na 14 u nedelju, što je više u skladu sa uobičajenim temperaturama za ovo doba godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U Njujorku juče rekordno topao dan

Izvor: Radio 021, 07.Nov.2015

U Njujorku je sa 23 stepeni Celzijusa petak bio rekordno topao dan za 6. novembar, pokazuju podaci nacionalne meteorološke službe...Na aerodromu LaGvardija registrovano 23,8 stepeni Celzijusa, gde je prethodni rekord za taj isti datum registrovan 1948. bio 21,6 stepeni, navode meteorolozi...U Central...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.