Kanter + Porzingis = 53 poena + 29 skokova = poraz od File

Izvor: MozzartSport.com, 25.Dec.2017, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanter + Porzingis = 53 poena + 29 skokova = poraz od File

Njujorški tornjevi blizanci i pored fantastične partije nisu uspeli da sačuvaju Nikse od povratnika Embida i kompanije

Njujork je pao, i to za Božić. Deda Mraz je odlučio da poklon dodeli gostima iz Filadelfije.  NBA Derbi Istočne obale između Niksa i Siksersa pripao je gostima sa juga rezultatom 105:98.

I pored toga što su "tornjevi blizanci" Nikerbokersa (pun naziv za Nikse), evropski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << asovi Enes Kanter i Kristaps Porzingis oduševili navijače u Medison Skver Gardenu, sakupiši zajedno 53 poena i 29 skokova, to nije bilo dovoljno da se zaustavi Fila osvežena povratkom Džoela Enbida.  Turski centar je blisto sa 31 poenom i 22 uhvaćene lopte (po 11 u napadu i odbrani), dok je Litvanac stigao do 22 poena, sedam skokova i pet  Kao što smo naveli, u redovima gostiju najbolji je bio povratnik nakon povrede, Embid koji je za nešto manje od 35 minuta u igri zabeležio 25 poena i 16 skokova. Pored njega se istakao i Džej Džej Redik sa 24 poena. Dario Šarić nije imao svoje veče u Medison skver gardenu postigavši 10 poena uz po tri skoka i blokada, ali uz veoma slab šut iz igre.

Fila sada ima 15 pobeda i 18 poraza, a Niksi 17 trijumfa i 16 poraza.

Njujork Niks - Filadelfija 98:105

/Kanter 31 p, 22 s, Porzingis 22 p - Embid 25 pš, 16 s, Redik 24/

ISTOČNA KONFERENCIJA

ZAPADNA KONFERENCIJA

(foto: Action Images)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.